NEWS

Site!!!

Zoals je wel kunt zien, is de hele site veranderd! De lay-out en de indeling is compleet anders. Het verschil tussen eerst en nu is zeer groot.

Om te beginnen: het scherm is veranderd. Eerst was deze pagina een onderdeel van de Reizenaar-indeling: de pagina stond in een "frame". Nu is de pagina op zichzelf. De pagina is volledig gevuld met MM-Games. Dit om het spelen van games makkelijker te maken!

Een vernieuwde pagina van MM-Games was hard nodig. De oude pagina was wat "gewoontjes". Nu is de pagina van MM-Games helemaal uniek. Ik had het vaak te druk en was met te veel spellen tegelijk bezig om MM-Games te updaten. Tussen twee updates zaten wel eens 4 maanden! Vanaf nu zal ik proberen de pagina goed bij te houden, met zelfs nieuws!

Wat nieuw is aan de nieuwe MM-Games pagina (zoals net al gezegd): nieuws! Rechts op de site staat nu een kolom met nieuws. Van elk nieuws staat kort uitgelegd wat het inhoud, plus een titel en de datum van de update. Onder elk nieuwsbericht staat een link met "Read more...". Door op deze link te klikken (zoals je al hebt gemerkt), krijg je een pagina te zien met meer nieuws over de update. Ook is er de knop "Browse archives" waarmee je alle nieuwsberichten in een lijst ziet. In het nieuwskader zullen echter enkel de meest recente berichten geplaatst worden.

Apart van Reizenaar is er bij MM-Games ook een Contact-gedeelte. Hierbij kun je net als bij Reizenaar je berichtje intypen. Dit wordt vervolgens verzonden naar mij. Je kunt natuurlijk ook nog gewoon e-mailen naar mijn e-mail adres: martijn@reizenaar.nl. Je kunt zelfs in de adresbalk intypen: "mailto:martijn@reizenaar.nl"! De link naar Contact is te vinden onder de nieuwsberichten, in het nieuwskader.

Ook staan bij elk spel verschillende screenshots. Dit is om het makkelijker te maken een spel uit te kiezen om te spelen zonder het helemaal te hoeven laden. Je kijkt gewoon naar de screenshot, en als je denkt dat het spel je bevalt, dan speel je het. Het plaatje voor de naam van het spel geeft ook al een beetje aan wat voor een spel het is.

Ik wens iedereen heel veel succes met het spelen!!
TIP: bekijk ook eens de andere nieuwsberichten!

---   This website and its contents are İMM-Games 2005-2008   ---